Interessante villa met praktijkruimte of burelen te Bredene (5 slaapkamers)

Fritz Vinckelaan 97
8450 Bredene
 
VERKOCHT

 

IDEALE DOKTERSWONING te BREDENE met afzonderlijke grote praktijkruimte met eigen inkomdeur voor één of meerdere groepspraktijken.  Ook geschikt voor andere vrije beroepen; tandarts, kinesist, logopedist, psycholoog,..

Deze interessante villa vraagt wat opfrissing, maar biedt uiterst veel potentieel voor wie zijn beroep dicht bij huis wenst!

Zéér centraal gelegen te Bredene, op enkele passen van het centrum en de sportterreinen met het gemeentelijk zwembad. Eveneens is er een vlotte verbinding naar Oostende en Brugge. De woning ligt op een verhoogd perceel van +/- 500 m².

Op het gelijkvloers is er een ruime inkomhal met grote vestiaire - afzonderlijk toilet - ruime living – volledig ingerichte keuken - tuin met groot zonneterras.
Op de 1ste verdieping zijn er 5 slaapkamers (of burelen); grote hall, ruime badkamer met bad en douche, afzonderlijk toilet en een aparte berg of doucheruimte.

De volledige aparte praktijkruimte/burelen heeft/ hebben een eigen inkomdeur en 
bestaat uit een inkomhall, wachtzaal of tweede bureel, apart toilet, groot bureel met bijhorende archiefruimte/berging. 

Tevens de mogelijkheid om de zolder in te delen in meerdere extra kamers. De villa is eveneens volledig onderkelderd met dubbele garage en verschillende ruimtes. EPC: 533 kWh/m²/jaar.

De mooie en vooral grote ruimtes typeren deze voormalige dokterswoning.
Kortom: dé moeite waard!

Contacteer nu rechtstreeks de eigenaar: 0476/40.35.19

Vraagprijs: 399.000 €

Terug